Gree Comfort Inverter GWH18KG klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A GREE különleges figyelemet fordít termékei minőségére és hosszú élettartamára, ezért klímaberendezései kiváló minőségűek és hibamentesek. A GREE fejlesztői kiemelt hangsúlyt fekt Teljes leírás >

Termékleírás

A GREE különleges figyelemet fordít termékei minőségére és hosszú élettartamára, ezért klímaberendezései kiváló minőségűek és hibamentesek. A GREE fejlesztői kiemelt hangsúlyt fektetnek a készülékek környezetbarát és energiatakarékos működésére is.
Tervezés

A GREE klímaberendezések korszerű technológiája és elegáns megjelenése egy csipetnyi luxust hoznak mindnyájunk otthonába. Felhasználóbarát távirányító biztosítja a beállítási műveletek egyszerűségét. A GREE készülékek tervezésénél és fejlesztésénél nagy figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra, a csendes és biztonságos működésre.
Inverteres vezérlés a Gree legújabb G10 technológiájával

Maga az inverter nem más, mint egy – gyakorlatilag fokozatmentes – teljesítményszabályozó. A klímakészülékek többnyire csak részleges terhelés alatt üzemelnek, mivel a komfortos hőmérséklet fenntartásához a maximális teljesítmény töredéke is elég. A hagyományos berendezések nem képesek a teljesítményük növelésére vagy csökkentésére, hanem folyamatosan ki- és bekapcsolják a meghatározott sebességen működő kompresszort. Az inverter ezzel szemben olyan szabályozó, amely ideális sebességre kapcsolja át a kompresszort: alacsonyabb fordulatszámon működteti, ha éppen nincs szükség nagyobb teljesítményre a megfelelő mértékű hűtéshez.

A technológia főbb előnyei:

jelentősen alacsonyabb a zajszint
hatékonyabb működés: akár 40%-os üzemköltség-megtakarítás is elérhető
gyorsabb hűtési teljesítmény a hagyományos készülékekhez képest
pontosabb légkondícionálás: a beállított belső hőmérséklet sokkal pontosabban tartható

További jellemzők

1 W-os standby: Készenléti üzemmód alatt a készülék energiafogyasztása mindössze 1 Watt.

Automatikus újraindulás áramkimaradás után

Elegáns, keskeny kialakítású, LED kijelzős beltéri egység

Intelligens leolvasztó funkció

Leolvasztó funkció működése egyszerű. Ha a hőmérséklet -5 fok alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás 40 percenként működésbe lép, ami nagyban növeli a hűtés hatásfokát. Az új intelligens leolvasztás mód tökéletes leolvasztást fog eredményezni az Ön gépe számára, amennyiben a környezeti hőmérséklet megegyezik a cső hőmérséklettel. Így ez az ismétlődő leolvasztó funkció nemcsak megvédi az elektromos egységet, hanem jobb hatásfokú fűtést tesz lehetővé.

Programozható időzítő

Amikor a berendezés nem működik, az időzítővel 0-24 óra között állíthatjuk be a kívánt indítási időt, amikor a berendezés az előre beálított értékek szerint indul és üzemel. Amikor a berendezés működik, az időzitővel 0-24 óra között állíthatjuk be a kívánt leállítási időt, amikor a berendezés automatikusan leáll.

Automata tisztítás

A készülék kikapcsolása után, a ventilátor 10 perces további működésével biztositja a hőcserélő belső száritását, ezzel megakadályozva a gombák és baktériumok megtelepedését.

Kellemes éjszakai mód

A hőmérséklet fokozatosan csökken illetve emelkedik a hűtési vagy fűtési üzemmódtól függően, biztositva az egyenletes hőmérsékletet.

Széles légterelés

A felhasználóbarát légmozgás és a széles légterelés kellemes közérzetet bíztosít otthonában.

Turbo fokozat

A Turbó funkció bekapcsalásával a beltéri egység ventilátora extra erős sebességre kapcsol, így lényegesen gyorsabban elérjük a kívánt hőmérsékletet.

Gyártó
Gree
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
5.3 kW
Fűtőteljesítmény
5.7 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Gree Comfort Inverter GWH18KG klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gree Comfort Inverter GWH18KG klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.