Fisher FSPI-240AE1/FSOIF-240AE1 klíma


738.367 Ft

Gazdaságos fűtés hőszivattyús split klímával A nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően a berendezés rendkívül jó energi Teljes leírás >

Termékleírás

Gazdaságos fűtés hőszivattyús split klímával

A nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően a berendezés rendkívül jó energiahatékonysággal rendelkezik, nagymértékben csökkentve az elektromos áramfelhasználást. Az EU besorolás szerinti A energia osztályba tartozik (E.E.R. > 3,2).

Csak “A” energiaosztályú berendezést vásároljon!

UV sterilizáló lámpaegység

A berendezés belsejében elhelyezett UV lámpaegység ultraibolya sugarak kibocsátásával hatékonyan sterilizálja és egyben szagtalanítja a berendezésen átáramló levegőt, elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és megakadályozza a gombák megtelepedését a berendezés belső felületein.

A kibocsátott sugárzás az emberi szervezetre ártalmatlan. Ezzel a technikával fertőtlenítik a levegőt az orvosi műtőszobákban.

Kényelmi funkciók

Ionfrissítő

Vízesések, erdők, patakok környezetében a levegő jóval több negatív iont tartalmaz, mint pl. a városi, ipari területeken.

A FISHER készülékek ionfrissítő rendszere ezt a kellemes, friss erdei levegőt varázsolja az Ön lakásába.

A kibocsátott ionok között többségben vannak a negatív ionok , melyek nyugtatják az idegrendszert, jótékony hatással vannak a vérkeringésre, erősítik az immunrendszert, segítik az anyagcsere folyamatokat és hatékony segítséget adnak a légzőszervi megbetegedések megelőzésében. (pl.: asztma, tüdőgyulladás, stb.)

A negatív ionok csökkentik a levegő por és füst tartalmát, közömbösítik a szagokat.

Az ionizátor negatív és pozitív ionokat bocsát ki a légáramba. A negatív és pozitív ionok találkozásakor óriási energia szabadul fel, amely képes a levegőben lévő baktériumok, mikrobák elpusztítására, megsemmisítésére.

Plazmaszűrő

A PLAZMA légszűrő egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd
elektronikusan leválasztja. Így a plazmaszűrő nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből nemcsak a parányi, mikroszkopikus porrészecskéket, hanem a cigarettafüstöt, szagokat, házi atkákat, baktériumokat és polleneket is. A szűrő vízben való lemosással egyszerűen és tökéletesen tisztítható, nincs szükség a szűrő állandó cseréjére.

Gyártó
Fisher
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A+
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
7.03 kW
Fűtőteljesítmény
7.62 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Fisher FSPI-240AE1/FSOIF-240AE1 klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fisher FSPI-240AE1/FSOIF-240AE1 klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások