Electrolux EXM18HV1W klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Electrolux ComfortCool Multi Inverter - EXM18HV1W oldalfali duál beltéris inverteres klíma 2 db 2,6 kW-os beltéri egység 1 db 5,2 kW-os kültéri egység 2* 2,60 kW hűtési teljesítmény Teljes leírás >

Termékleírás

Electrolux ComfortCool Multi Inverter - EXM18HV1W oldalfali duál beltéris inverteres klíma
2 db 2,6 kW-os beltéri egység
1 db 5,2 kW-os kültéri egység

2* 2,60 kW hűtési teljesítmény
2* 2,8 kW fűtési teljesítmény

Hűt, fűt, párátlanít és tisztítja otthonának levegőjét!

Ez a légkondicionáló nem csupán a forró napokat hűsíti, hanem hideg időben a fűtésről is gondoskodik. Sőt, a párátlanító funkció frissen tartja a levegőt az otthonában, míg a beépített szűrők hatékonyan eltávolítják a port, az atkákat és a penészt a levegőből. Mindezt rendkívül kedvező ár/érték arány mellett!
Hűtse és fűtse otthonát gazdaságosan – és halkan!

Ez a légkondicionáló kihasználja az inverter technológia előnyeit. Így a készülék az otthonának hűtéséről és fűtéséről egyaránt képes gondoskodni, ráadásul minimális energiafogyasztás mellett. Mivel az energiafelhasználás ilyen egyenletes és stabil, a készülék működési zajszintje is rendkívül alacsony marad.
Mert a levegőminőség is része az otthoni komfortérzetünknek

Komfortérzetünk szempontjából nagyon fontos a levegő hőmérséklete, de a tisztasága sem elhanyagolható. Ez a légkondicionáló korszerű, négylépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik, mely a legapróbb részecskéket is eltávolítja – a baktériumokat is beleértve –, ráadásul az aktív szénszűrő megszabadít a kellemetlen szagoktól és a füsttől is.
AirCare - mindkét üzemmódban verhetetlen

Meggyőződésünk, hogy az AirCare legalább annyira hatékony a hűtésben, mint a kellemes meleg biztosításában. A hőszivattyú technológiának köszönhetően ez a légkondicionáló mindkét üzemmódban a maximumot nyújtja. Minden évszakban kellemes hőmérsékletet biztosít otthonában, még 48°C-os forróságban, vagy -20°C-os zimankóban is.
Komfortérzet, mely követi Önt otthonának bármely helyiségébe

Ön is biztosan kellemes hőmérsékletre vágyik otthonának minden részén – nem csupán a légkondicionáló közelében. Ha bekapcsolja a távvezérlő "Kövess engem" funkcióját, ez a légkondicionáló automatikusan beállítja a kívánt hőmérsékletet abban a helyiségben, ahol éppen a távvezérlő - és Ön - tartózkodik.
Vezérelje a légkondicionálót is az okostelefonjával

Beépített csatlakozási lehetőségének köszönhetően ez a légkondicionáló távolról, okostelefonnal is vezérelhető, így amikor hazaér, otthona kellemes hőmérséklettel fogadja. Csatlakoztassa a beltéri egységet a ControlBox 24/7 vezérlőhöz, és az egyszerűen kezelhető Apple vagy androidos alkalmazás használatával máris elvégezheti a szükséges beállításokat.Alvó üzemmód
A HEPA szűrő a legkisebb részecskéket is eltávolítja a levegőből.
A 24 órás időzítővel késleltetett indításra is beállíthatja a klímát.
Az alvás funkcióval beállíthatja az ideális hőmérsékletet a hálószobában.
Párátlanító funkció, hogy a lakásban friss legyen a levegő.
Csatlakozásra kész a 24/7 vezérlő egységen egységen keresztül.
Turbó funkció: egyszerű, egy gombos megoldás a gyors hűtéshez.
Teljesen automata légáramlás irányítás vízszintesen és függőlegesen is.
Aktívszén szűrő - eltávolítja a kellemetlen szagokat
Alacsony energiafogyasztás - A+ energiaosztály

Gyártó
Electrolux
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A+
Fűtő energiaosztály
A+
Hűtő teljesítmény
5.2 kW
Fűtőteljesítmény
5.6 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Electrolux EXM18HV1W klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Electrolux EXM18HV1W klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.