Daikin Comfora FTXP20M/RXP20M


327.280 Ft -tól

    Energia-megtakarítás készenléti üzemmódban  -  A készenléti üzemmódban a tényleges energiafogyasztás 80%-kal csökken.     3-D légáramlás  -  Egyesíti az automatikus függ Teljes leírás >

Termékleírás

    Energia-megtakarítás készenléti üzemmódban  -  A készenléti üzemmódban a tényleges energiafogyasztás 80%-kal csökken.
    3-D légáramlás  -  Egyesíti az automatikus függőleges és vízszintes légterelést, hogy a hideg/meleg levegő áramlása még a nagy terek sarkaihoz is eljusson.
    Gyakorlatilag nem hallható  -  Gyakorlatilag nem hallható: a készülék olyan csendben működik, hogy el is fogja felejteni, hogy ott van.
    Szabályzás online alkalmazással  -  A beltéri egység az alkalmazáson vagy interneten keresztül bárhonnan szabályozható
    Többmodelles alkalmazás  -  Akár 5 beltéri egység is csatlakoztatható egyetlen kültéri egységhez, még akkor is, ha a kapacitásuk különböző. Minden beltéri egység önállóan működtethető az azonos fűtési vagy hűtési üzemmódban.
    Econo üzemmód  -  Csökkenti az energiafogyasztást, hogy más, nagy energiaigényű berendezéseket is használni lehessen. A funkció energiát is takarít meg.
    Éjszakai üzemmód  -  Energiát takarít meg, mert megakadályozza az éjszakai túlhűtést vagy túlfűtést.
    Csak ventilátor  -  Az egység használható ventilátorként is, ilyenkor hűtés vagy fűtés nélkül fújja a levegőt.
    Kényelmes üzemmód  -  A meleg vagy hideg levegőt nem irányítja közvetlenül a testre, így garantálja a huzatmentes működést.
    Erőteljes üzemmód  -  Kiválasztható gyors fűtés vagy hűtés céljából; az erőteljes üzemmód kikapcsolása után az egység visszatér a beállított üzemmódra.
    Automatikus hűtés-fűtés átkapcsolás  -  Automatikusan kiválasztja a fűtési vagy hűtési üzemmódot, hogy elérje a beállított hőmérsékletet.
    A beltéri egység csendes működése  -  A távirányító "Csendes" gombja a beltéri egység üzemi zajszintjét 3 dB(A)-val csökkenti
    Függőleges automatikus légterelés  -  Kiválasztható a levegő kimeneti terelőlapok automatikus függőleges mozgása a hatékony levegő- és hőmérséklet-eloszlásért az egész szobában.
    Automatikus ventilátorsebesség  -  Automatikusan kiválasztja a szükséges ventilátorsebességet, hogy elérje vagy fenntartsa a beállított hőmérsékletet.
    Ventilátor sebességfokozatok (5 fokozat)  -  Lehetővé teszi, hogy a megadott ventilátorsebességek közül válasszon.
    Száraz program  -  A páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.
    Ezüst allergén eltávolítása és légtisztító szűrő  -  Megköti az allergéneket, például a pollent és a poratkákat. A szűrő elnyomja a pollent és az atkákat 99%-ban vagy még hatékonyabban.
    Titán apatit szagtalanító szűrő  -  Elfogja a levegőben szálló részecskéket és a káros szerves vegyi anyagokat, például a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, valamint eltávolítja pl. a dohány és a háziállatok szagát.
    Légszűrő  -  Eltávolítja a levegőben szálló részecskéket, biztosítva így a tiszta levegő állandó ellátását.
    24 órás időkapcsoló  -  Beállítható, hogy egy 24 órás időszak alatt bármikor elindítsa a hűtést vagy a fűtést
    Infravörös távirányító  -  Távolról elindítja, leállítja és szabályozza a légkondicionálót.
    Automatikus újraindítás -  Az egység automatikusan az eredeti beállításokkal indul újra tápellátási hiba esetén.
    Öndiagnózis  -  Leegyszerűsíti a karbantartást a rendszerhibák vagy működési rendellenességek kijelzésével.

Gyártó
Daikin
Gyártó
Daikin
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A++
Fűtő energiaosztály
A++
Hűtő teljesítmény
2 kW
Fűtőteljesítmény
2 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Daikin Comfora FTXP20M/RXP20M árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Daikin Comfora FTXP20M/RXP20M vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások