DURAMAXX Maxxcool 12000 klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A DURAMAXX Maxxcool 12000 légkondicionáló gondoskodik a tiszta, hűvös levegőről a forró nyári napokon, felmelegít a hideg téli napokon, a ventilátor, porszűrő és párásító segítség Teljes leírás >

TermékleírásA DURAMAXX Maxxcool 12000 légkondicionáló gondoskodik a tiszta, hűvös levegőről a forró nyári napokon, felmelegít a hideg téli napokon, a ventilátor, porszűrő és párásító segítségével pedig a kellemes benti klímát biztosítja. A DURAMAXX légkondicionáló különlegessége, hogy két részre van osztva, egy belső és egy külső berendezésre, amelyek tartósan rögzítésre kerülnek. Ez kiküszöböli a berendezés állandó áthelyezését az egyszeri rögzítés után, az ablakok pedig nem lesznek blokkolva átláthatatlan csövekkel és borítókkal. Másrészt, a légkondicionáló hangos része kívülre kerül, míg a légkondicionált helyiségben csak a kellemesen csendes ventilátor végzi a munkáját. A rendszer emellett annyira takarékos, hogy 12000 BTU-jével hűtés üzemmódban A+ energiatakarékossági osztályba került, melegítés üzemmódban pedig A osztályba. Ideális feltételeket nyújt hosszú üzemeltetéshez is.

A légkondicionálót egész kényelmesen irányíthatjuk a mellékelt távirányítóval. Állítsa be helyisége klímáját, ahogy Önnek tetszik. Legyen az meleg vagy hideg: egyszerűen állítsa be a kívánt hőmérsékletet fokokban, és a Maxxcool rendszer átveszi a szolgálatot, amint a belső hőmérő észreveszi, hogy a hőmérséklet eltér a kívánt értéktől. Ráadásul hűtés és fűtés mellett lehetőség nyílik a ventilátor aktiválására is, 3 sebességfokozattal a levegő optimális elosztására a helyiségben. A távozó levegőt a horizontális lécekkel és vertikális lemezekkel szabályozhatja. A helyiség klímájának további javítására a légkondicionáló hűtés közben a beépített páramentesítővel kivonja a felesleges vizet a levegőből, és azt egy csővel vezeti el. Ezenkívül az áramló levegőt a porszűrő megtisztítja a piszoktól.

A DURAMAXX légkondicionáló időzítőjével bebiztosíthatjuk, hogy a berendezés automatikusan kikapcsoljon, vagy bekapcsoljon a megadott idő eltelte után. Tehát a Maxxcool berendezést például beállíthatja úgy, hogy egy forró vagy hideg munkanap után lakását kellemes hőmérsékletű állapotban találja anélkül, hogy a légkondicionálónak egész nap bekapcsolva kéne lennie. Másik kényelmes funkció a FEEL üzemmód és az alvás üzemmód. Az előbbi esetében a légkondicionáló önállóan állítja be a kellemesnek érzékelt szobahőmérsékletet. Az utóbbi arról gondoskodik, hogy a benti klíma optimális legyen az alváshoz: a légkondicionáló a hűtő üzemmódban lassan emeli, míg fűtés esetében csökkenti a hőmérsékletet.

A DURAMAXX légkondicionálót egyszer, tartósan rögzítjük. A benti rész falra szerelhető és feltűnésmentesen, helytakarékosan a helyiség mennyezete alá szerelhető. A kültéri egység a padlón kerül rögzítésre. Minden cső, vezeték és kábel, amellyel a két berendezést kell összekötnünk, a Maxxcool berendezés küldeményének része, tehát nem kell a szükséges részek beszerzésére időt pazarolnia.

A légkondicionálónak nem csak a teljesítménye meggyőző, hanem vizuálisan is hozzáad minden helyiséghez. A belső egység konstrukcióját fedő fehér műanyag gond nélkül épül be a modern és klasszikus stílusú nappalikba és dolgozószobákba is. A külső berendezés robusztus, fehérre lakkozott fémkonstrukciója az IP-X4 alapján vízálló a fröcsögő vízzel szemben. A jégmentesítő funkció védi a terméket a károktól, amit a megfagyott kondenzált víz okozna, miután a berendezést nem használja egy ideig.

Választható színek: fehér

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a légkondicionáló beszerelését csak szakember végezheti.

Kötelező adatok a 2002/31/EG és a fogyasztás kötelező megjelölése irányelv alapján:

Szállító védjegye: DURAMAXX

Berendezés modelljének márkája: 10028500

Energetikai osztály (hűtés): A+ (Az energetikai osztályt egy skálán adják meg, A (nagyon hatékony) és G (kevésbé hatékony) fokozatok között.)

Energetikai osztály (fűtés): A (Az energetikai osztályt egy skálán adják meg, A (nagyon hatékony) és G (kevésbé hatékony) fokozatok között.)

Hűtés éves energiafogyasztása (teljes teljesítmény alapján kiszámolva, amelyet kb. 500 óra üzemeltetés után ér el évente, hűtő üzemmódban, maximális terhelés mellett) kWh/évben megadva : 195 kWh

Fűtés éves energiafogyasztása (teljes teljesítmény alapján kiszámolva, amelyet kb. 500 óra üzemeltetés után ér el évente, fűtő üzemmódban, maximális terhelés mellett) kWh/évben megadva: 975 kWh

Hűtő teljesítmény (berendezés hűtőkapacitása kW-ban megadva, hűtő üzemmódban, maximális terhelés mellett): 2,5 kW

Energetikai hatékonyság nagysága (SEER) hűtő üzemmódban, maximális terhelés mellett: 5,6 kW

Energetikai hatékonyság nagysága (SCOP) fűtő üzemmódban, maximális terhelés mellett: 3,8 kW

Berendezés típusa (csak hűtés, vagy hűtés/fűtés): hűtés/fűtés

Hűtés típusa (hűtés levegővel/ hűtés vízzel): hűtés levegővel

Zajkibocsátás standard üzemeltetés közben: 50 dB (bent)/62 db (kint) – a 86/594/EWG irányelv alapján
Fö jellemzök:

Légkondicionáló 1030 W hűtő- és 980 W fűtőteljesítménnyel
Hűtés A+ energiahatékonysági osztállyal
Fűtés A energiahatékonysági osztállyal
Különféle üzemmódok, például hűtés, ventilátor, párátlanítás, fűtés, FEEL üzemmód és alvó üzemmód
LED kijelző és könnyen értelmezhető, szimbólumokkal ellátott vezérlőrész a távirányítón
Vezetékek, kábelek és csövek mellékelve a külső- és belső berendezés összekötésére
Belső berendezés zajszintje alacsony, mindössze 50 dB

Müszaki paraméterek:

Hűtési teljesítmény: 12000 BTU/h (~ 3,5 kW)
Állítható ventilátor: kikapcsolt, lassú, közepes, gyors
Állítható hőmérséklet
Hőmérséklet mutatása C° vagy F°-ban
Légáramlás: kb. 650 m³/óra
Programozható időzítő fél órás intervallumokban
Alvó üzemmód: helyiség hőmérsékletének automatikus emelése, illetve csökkentése az ideális feltételekhez az alváshoz
FEEL üzemmód: rendszer automatikus beállítása a kellemes, érzékelt szobahőmérséklethez
Állítható lécek és terelőlemezek a légáramlás irányítására
Fehér szín
Készenléti üzemmód
Belső egység zajszintje: 50 dB
Külső egység zajszintje: 62 dB
Külső egység védelme: IP X4 (fröcsögő víz ellen)
Külső egység jégmentesítő funkcióval
Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a készüléken és a távirányítón
Távirányító áramellátása: 2 x AA elem (csomag része)
Áramellátás: 220-250 V/50 Hz

Kükdemény tartalma:

1 x belső egység
1 x külső egység
1 x távirányító
1 x szigetelt rézcső fűtésre
1 x szigetelt rézcső hűtésre
1 x cső vízre
1 x tápkábel (4 pólusú)
1 x kis részek készlete
Használati útmutató

Termék méretei:

Belső egység méretei: 80 x 28 x 19,5 cm (szélesség x magasság x mélység)
Külső egység méretei: 82 x 55 x 26,5 cm (szélesség x magasság x mélység)
Fűtőcső méretei: 9,52 mm x 4 m (Ø x hosszúság)
Hűtőcső méretei: 6 mm x 4 m (Ø x hosszúság)
Kábel hossza: 4 m
Vízelvezető cső hossza: 2 m
Belső egység tömege: kb. 10 kg
Külső egység tömege: kb. 31 kg


Gyártó
DURAMAXX
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A+
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
3.5 kW

Az olcsó.hu DURAMAXX Maxxcool 12000 klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy DURAMAXX Maxxcool 12000 klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.