Comfee PPD-12CRN1 mobil klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Comfee CPPD-12CRN1 mobil klíma a Midea termékekkel azonos minőséget nyújt, sokkal kedvezőbb áron. A 2015-ös Comfee modell a korábbinál hatékonyabb és halkabb kompresszorral, valamint csepp Teljes leírás >

Termékleírás

A Comfee CPPD-12CRN1 mobil klíma a Midea termékekkel azonos minőséget nyújt, sokkal kedvezőbb áron. A 2015-ös Comfee modell a korábbinál hatékonyabb és halkabb kompresszorral, valamint cseppvízszivattyúval lett ellátva. A Comfee a desingra is nagy hangsúlyt fektetett, a legújabb modelljük bármilyen szobában elegánsan mutat.

Hűtő teljesítmény: 3,5 kW
Ajánlott szobaméret: 5-25 m2

Jellemzők:
- ECO üzemmód
- Párátlanító üzemmód
- Szellőztető üzemmód
- Időzítő
- Csendes működés
- Elegáns megjelenés
- Infra távvezérő
- Swing üzemmód
- LED kijelző
- 0,5 kW készenléti fogyasztás

Gyártó
Comfee
Típus
mobil klíma
Egység
Komplett
Hűtő teljesítmény
3.5 kW
Inverteres
nem

Az olcsó.hu Comfee PPD-12CRN1 mobil klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Comfee PPD-12CRN1 mobil klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.