Cascade U-Crown GWH09UB-K3DNA4F klíma


359.930 Ft -tól

A készülékek extravagáns formájukon túlmenően, lenyűgöző technikai megoldásaikkal emelkednek ki a klímaberendezések mezőnyéből. Az A++/A+++/A++++ energiaosztályú U-Crown légkondicion Teljes leírás >

Termékleírás

A készülékek extravagáns formájukon túlmenően, lenyűgöző technikai megoldásaikkal emelkednek ki a klímaberendezések mezőnyéből.

Az A++/A+++/A++++ energiaosztályú U-Crown légkondicionálók egyedülálló tulajdonsága, hogy akár - 30 °C-os környezeti hőmérséklet mellett is képesek fűteni.

Figyelemre méltó a lokális hálózaton üzemeltethető Wi-fi vezérlés, melynek köszönhetően okostelefon segítségével koordinálható a berendezések működése. Egy, a telefonra letölthető alkalmazás segítségével számtalan - a távirányítóval nem kivitelezhető - speciális funkció válik elérhetővé.

Fűtés akár -30°C külső hőmérsékletig
Wi-fi vezérlés okostelefonról helyi hálózatról vezérelhető, melynek segítségével személyre szabható számos funkció, köztük a légterelés és a kívánt hangnyomás szint.
G10 technológiájú DC inverter vezérlés A legújabb GREE G10 inverter technológia segítségével a kompresszor rendkívül alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további energia megtakarítást eredményezhet.
A++/A+++/A++++ energiaosztály
Elegáns, formatervezett beltéri egység, LED kijelzővel
7 fokozatú ventilátor
Rádiófrekvenciás távirányító
Öntisztító funkció A készülék kikapcsolása után a ventilátor még 10 percig üzemel és eltávolítja a beltéri egységből a lecsapódott párát, így megakadályozza a gombák és baktériumok megtelepedését.
Turbó funkció A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.
Éjszakai üzemmód akár saját programozással is 4 féle - személyre is szabható - alvás üzemmód,
Programozható megengedett zajszint
„I feel” kényelmi funkció
Energia takarékos üzemmód
Cold Plasma
Programozható, automatikus lamella mozgatás függőlegesen és vízszintesen
Automatikus újraindítás áramkimaradás után
Ionizátor
Intelligens leolvasztás
Soft start (lágyindítás) funkció

A U-Crown sorozat az első olyan légkondicionáló, amely 2-lépcsős, rotációs, hatékonyság növelő inverteres kompresszorral készül. A kétlépcsős inverter technológiának köszönhetően nem csak a kompresszor teljesítményfelvétele csökkent, de a készülék hatékonysága is jelentősen megnövekedett a hagyományos technológiákhoz viszonyítva. A készülék a hőcserélők speciális kialakításának és a kétlépcsős inverter kompresszor technológiának köszönhetően áttörést jelent a környezeti hőmérséklet jelentette korlátokon az eddigi megoldásokhoz képest. A berendezés képes akkor is fűteni, amikor a környezeti hőmérséklet – 30 °C, mindemellett pedig képes hűteni akkor is, ha a külső hőmérséklet + 54 °C-ra emelkedik. Egyebek mellett fűtésben a kifújt levegő hőmérséklete – 20 °C külső hőmérsékletnél is elérheti a + 50 °C-ot, míg hűtésben +50 °C kültéri hőmérsékletnél is alatta maradhat a 12 °C-nak. Míg a fűtőteljesítmény 40%-kal, a hűtőteljesítmény pedig 35 %-kal emelkedett, a felvett teljesítmény drasztikusan lecsökkent és annak akár 15 W is lehet az alsó értéke.

SEER/SCOP (hűtés/fűtés): 7,50 / 4,60
Beltéri méretek (szélxmagxmély): 860*305*170
Kültéri méretek (szélxmagxmély):899*596*378
Csőátmérő, folyadék / gáz: 6 / 12
Hangnyomásszint, beltéri / kültéri (dB): 30/50
A++ energia osztály
téli üzemeltetés (fűtés -30°C-ig!)
turbó üzemmód
"I feel" funkció
24 órás programozás
automatikus tisztítás
energiatakarékos indítás
automatikus üzemmódváltás
melegindítás
kényelmes éjszakai üzemmód
energiatakarékos üzemmód
egészséges párátlanítás
öndiagnózis
LED kijelző

Gyártó
Cascade
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A+++
Fűtő energiaosztály
A+++
Hűtő teljesítmény
2.6 kW
Fűtőteljesítmény
3 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Cascade U-Crown GWH09UB-K3DNA4F klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Cascade U-Crown GWH09UB-K3DNA4F klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások