Cascade GWH12RB-K3DNA3C klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Cascade klíma berendezések nyújtják Önnek mindazokat az előnyöket, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak: naprakész technológia, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárá Teljes leírás >

Termékleírás

A Cascade klíma berendezések nyújtják Önnek mindazokat az előnyöket, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak: naprakész technológia, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség.

A termék műszaki adatai:

Típus GWH12RB-K3DNA2C
Hűtés névleges kW 3,5
Fűtés névleges kW 3,52
Tápfesz. / Frekvencia / Fázis V,Hz,F 220-240, 50, 1
Felvett villamos telj.; Hűtés névleges (min-max) W 1100
Fűtés névleges (min-max) W 1100
Áramfelvétel, Hűtés/Fűtés A 5,0 / 5,0
SEER/SCOP (hűtés/fűtés) W/W 6,4 / 3,8
Energiaosztály A++ / A
Légszállítás m3/h 650/500/400/300
Hangnyomás szint, Beltéri
(magas/közepes/alacsony) dB(A) 52 / 49 / 46
Hangnyomás szint, Kültéri dB(A) 63
Beltéri méretek (széles x magas x mély) mm 845 x 275 x 180
Kültéri méretek (széles x magas x mély mm 776 x 540 x 320
Lábtávolság mm n.a.
Nettó tömeg, beltéri/kültéri kg 10 / 33
Csőátmérő, folyadék/gáz mm 6,35 / 9,52

A Gree név mind a lakossági, mind az ipari hűtés területén a minőséget jelenti szerte a világon, a cég 2005 óta tartja az első helyezést a világ legtöbb lakossági klímáját értékesítők ranglistáján. A gyár sikerének kulcsa a tartós minőség és a gazdaságos üzemeltetési megoldások folyamatos fejlesztése, mint például az 1 Hz-es alacsony frekvenciás inverter technológia és a magas hatékonyságú DC inverteres készülékek fejlesztése. A Gree első számú célja, hogy korszerű technológiájú, modern stílusos készülékekkel járuljon hozzá otthona kényelméhez.

A kiváló ár-érték arányú Cascade légkondicionáló berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat.

A termékek kiváló minősége, tartóssága lehetővé teszik egyes termékek esetében a garanciális időszak meghosszabbítását. Ezáltal az eredeti 2 éves időtartamot újabb 3 évvel lehet növelni.
A berendezések mindegyike környezetbarát R410A hűtőközeget tartalmaz, és a világ vezető klímagyártói által is használt kompresszorokkal készült. A szakértők és szerelők visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig szerelhetősége kiemelkedő.

Gyártó
Cascade
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A++
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
3.5 kW
Fűtőteljesítmény
3.66 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Cascade GWH12RB-K3DNA3C klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Cascade GWH12RB-K3DNA3C klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.