Ariete 131 - Top Bread Express kenyérsütő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kenyérsütő Top kenyér Express az új kenyérsütő gép, amely teljes egészében rozsdamentes acélból készült, és akár 900 gramm kenyér sütésére alkalmas. Tökéletes mindenféle Teljes leírás >

Termékleírás


Kenyérsütő
Top kenyér Express az új kenyérsütő gép, amely teljes egészében rozsdamentes acélból készült, és akár 900 gramm kenyér sütésére alkalmas. Tökéletes mindenféle kenyér készítéséhez a 12 programnak köszönhetően. Akár 1 órán keresztül működő melegen tartó funkció pedig segít, hogy mindig friss kenyeret ehessünk. Ideális a gluténmentes kenyerek készítésére is, emellett több héjpirítási fokozat is beállítható attól függően, hogy fehér, félbarna vagy barna kenyeret szeretnénk.
Teljesítmény: 650 Watt
12 sütő program
Átlátszó fedél a sütés ellenőrzéséhez
Háromméretű kenyérsütőforma (900 gr/700 gr/450 gr)
Három sütőfokozat
Időzítő és melegen tartó funkció akár 1 órán keresztül
Tpadásmentes serpenyő
Gluténmentes liszttel is használható

Gyártó
Ariete
Teljesítmény
650 W

Az olcsó.hu Ariete 131 - Top Bread Express kenyérsütő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariete 131 - Top Bread Express kenyérsütő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.