Solac TL5400 kenyérpirító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Extra széles, 40 mm-es nyílás automatikus központosító funkcióval, kapacitás: 2 szelet kenyér, pirítás-megszakító gomb, újramelegítõ funkció a már kész pirítósokhoz, kiolvasztó gom Teljes leírás >

Termékleírás

Extra széles, 40 mm-es nyílás automatikus központosító funkcióval, kapacitás: 2 szelet kenyér, pirítás-megszakító gomb, újramelegítõ funkció a már kész pirítósokhoz, kiolvasztó gomb: kiolvasztja, majd megpirítja a kenyeret. Egyenletes kenyérmelegítés, morzsatálca a könnyebb tisztításhoz, hidegfalú, kábeltároló.

Gyártó
Solac

Az olcsó.hu Solac TL5400 kenyérpirító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Solac TL5400 kenyérpirító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.