Sencor STS2700WH kenyérpirító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Két szelet kenyér pirításához (129 mm hosszú), Három funkció egyben: ismételt melegítés/felmelegítés (fényjelzéssel), azonnali kikapcsolás a beállítás idő előtt, fagyasztott péká Teljes leírás >

Termékleírás

Két szelet kenyér pirításához (129 mm hosszú), Három funkció egyben: ismételt melegítés/felmelegítés (fényjelzéssel), azonnali kikapcsolás a beállítás idő előtt, fagyasztott pékáru sütése/kiolvasztása (fényjelzéssel), Alkalmas vastag és vékony pirítós készítéséhez is, Elektronikus időzítő - 6 sütésfokozat beállítás, A pékáru automatikus kiadása és kikapcsolás a sütés/kiolvasztás befejezése után, Automatikus középre-állítás funkció a vastag és vékony szeletek egyenletes pirításához, High Lift funkció a kisebb pirítós könnyű kivételéhez, Könnyű tisztítás (kitolódó morzsa-tálca), Hőszigetelt külső burkolat (működésnél érintésre hideg), Csúszásmentes talpak, Tápkábel tároló, Tápkábel hossz: 1 m, Fogyasztás: 800 W, Méret (hosszúság x mélység x magasság): 289 x 179 x 175 mm, Tömeg: 1,05 kg, Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50/60 Hz.

Gyártó
Sencor
Teljesítmény
800 W

Az olcsó.hu Sencor STS2700WH kenyérpirító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sencor STS2700WH kenyérpirító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.