Russell Hobbs Colours Royal Blue kenyérpirító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Colours Royal Blue hosszúszeletes kenyérpirítót azoknak fejlesztettük ki, akik nem szeretik a kompromisszumokat. Nem kell kisebb méretű kenyeret vásárolnia vagy félbevágni a szeletet, hogy Teljes leírás >

Termékleírás

A Colours Royal Blue hosszúszeletes kenyérpirítót azoknak fejlesztettük ki, akik nem szeretik a kompromisszumokat. Nem kell kisebb méretű kenyeret vásárolnia vagy félbevágni a szeletet, hogy egy finom pirítóst reggelizzen. Ezzel a kenyérpirítóval egyformán piríthat normál és kisebb szeleteket, vastagabb kenyeret, péksüteményt. 

A Colours kenyérpirító kiolvasztó funkcióval és melegentartó ráccsal könnyíti meg a reggeli készülődést. Az extra kiemelésnek köszönhetően könnyedén és biztonságosan kivehető az elkészült pirítós.


Exkluzív kivitel: rozsdamentes acél, királykék betétekkel

Egy hosszú- vagy két normál szelet kenyérhez

Kivehető morzsa tálca

Extra kiemelés: megkönnyíti a kenyérszeletek kivételét

Pirítási fokozat beállítási lehetőség

Zsemlemelegítő rács

Stop gomb és kiolvasztás funkció

1000 W teljesítmény

Gyártó
Russell Hobbs
Teljesítmény
1000 W

Az olcsó.hu Russell Hobbs Colours Royal Blue kenyérpirító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Russell Hobbs Colours Royal Blue kenyérpirító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.