Russell Hobbs 21410-56 Mode Black kenyérpirító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A modern fekete borítású, vonzó külsőn kívül a Mode kenyérpirító számos hasznos funkcióval is rendelkezik. Az extra kiemelésnek köszönhetően bármikor ellenőrizheti a kenyér pirults Teljes leírás >

Termékleírás

A modern fekete borítású, vonzó külsőn kívül a Mode kenyérpirító számos hasznos funkcióval is rendelkezik.

Az extra kiemelésnek köszönhetően bármikor ellenőrizheti a kenyér pirultsági fokát és könnyedén, biztonságosan kiveheti az elkészült pirítós.Extra széles nyílásainak köszönhetően vastagabb szelet kenyeret vagy péksüteményt is piríthatunk vele. A Mode kenyérpirító kiolvasztó funkcióval és melegentartó ráccsal könnyíti meg a reggeli készülődést.


Stílusos fekete kenyérpirító, világító dekorral
Extra széles nyílások, különböző méretű kenyérszeletekhez és péksüteményekhez
Kiolvasztási funkció
Stop gomb
Zsemlemelegítő rács
Működést jelző fény
Kivehető morzsatálca
Pirítási fokozat beállítási lehetőség

Gyártó
Russell Hobbs

Az olcsó.hu Russell Hobbs 21410-56 Mode Black kenyérpirító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Russell Hobbs 21410-56 Mode Black kenyérpirító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.