Russell Hobbs 21293-56 Legacy kenyérpirító-


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ha nem szeret várni a pirítósra, szeretni fogja a Legacy kenyérpirítót, amely 55 %-kal gyorsabb pirítási technológiával rendelkezik. Így több ideje marad elfogyasztani a ropogós pirítóst Teljes leírás >

Termékleírás

Ha nem szeret várni a pirítósra, szeretni fogja a Legacy kenyérpirítót, amely 55 %-kal gyorsabb pirítási technológiával rendelkezik. Így több ideje marad elfogyasztani a ropogós pirítóst és nem kell sietni a reggeli készülődéssel. Extra széles nyílásainak köszönhetően vastagabb szelet kenyeret vagy péksüteményt is piríthatunk vele.

A Legacy kenyérpirító kiolvasztó és melegítő funkcióval is rendelkezik, valamint a pirítást bármikor megszakíthatjuk a 'Cancel' gomb segítségével.

A speciálisan az évfordulóra készített 60-as számot formázó zsemlemelegítő ráccsal igazán különleges és egyedi ajándék lehet a pirítós kenyérért rajongóknak.


Rozsdamentes acél kivitel, dombornyomott Russell Hobbs logóval

55%-kal gyorsabb pirítási technológia*

Extra széles nyílások, különböző méretű kenyérszeletekhez és péksüteményekhez

Kiolvasztási funkció

Stop gomb

Zsemlemelegítő rács

Működést jelző fény

Kivehető morzsatálca

Pirítási fokozat beállítási lehetőség

Gyártó
Russell Hobbs

Az olcsó.hu Russell Hobbs 21293-56 Legacy kenyérpirító- fekete árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Russell Hobbs 21293-56 Legacy kenyérpirító- fekete vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.