Russell Hobbs 21160-56 Precision Control


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

LCD kijelző, választható pirítási fokozattal, Számláló megmutatja, hogy mennyi idő van még hátra a kész pirítósig, 7 pirítási fokozat, Extra kiemelés, Kiolvasztás, melegítés funkci Teljes leírás >

Termékleírás

LCD kijelző, választható pirítási fokozattal, Számláló megmutatja, hogy mennyi idő van még hátra a kész pirítósig, 7 pirítási fokozat, Extra kiemelés, Kiolvasztás, melegítés funkció és stop gomb, Kivehető morzsatálca, Zsemlemelegítő rács, 870 W teljesítmény.

Gyártó
Russell Hobbs
Teljesítmény
870 W

Az olcsó.hu Russell Hobbs 21160-56 Precision Control kenyérpirító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Russell Hobbs 21160-56 Precision Control kenyérpirító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.