PHILIPS HD 4825/90 Kenyérpirító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ezzel a kompakt kenyérpirítóval ízletes, friss pirítóst is készíthet, de fagyasztott kenyeret is felolvaszthat illetve piríthat. Beépített technológiája lehetővé teszi, hogy a behelyezett Teljes leírás >

Termékleírás

Ezzel a kompakt kenyérpirítóval ízletes, friss pirítóst is készíthet, de fagyasztott kenyeret is felolvaszthat illetve piríthat. Beépített technológiája lehetővé teszi, hogy a behelyezett kenyérszeletek egyszerre piruljanak illetve egyszerre olvadjanak ki. Kompakt méretei miatt több hely marad az asztalon. **Tökéletes választás, ha gyors és tökéletes reggelit szeretne.

Gyártó
Philips

Az olcsó.hu PHILIPS HD 4825/90 Kenyérpirító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PHILIPS HD 4825/90 Kenyérpirító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.