KitchenAid 5KMT2204EMS Artisan Professzinális


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a masszív fém anyagból készült kenyérpirító remek kiegészítő lehet a mindennapokban. Szerteágazó funkcióinak köszönhetően könnyedén, gyorsan készít ön számára megfelelő kenye Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a masszív fém anyagból készült kenyérpirító remek kiegészítő lehet a mindennapokban. Szerteágazó funkcióinak köszönhetően könnyedén, gyorsan készít ön számára megfelelő kenyeret. A kenyérpirítás mellett zsömlét is melegíthet.

Auto érzékelő – automatikusan szabályozza a hőmérsékletet
Szendvics funkció
Öntött fém konstrukció
Extra széles nyílások
7 fokos pirítás
5-féle színválaszték
Időzítő – visszaszámláló LED kijelző
Teljesítmény: 1250 W
Méretek: 22,5 × 18 × 33 cm
Súly: 5 kg

Gyártó
Kitchenaid
Teljesítmény
1250 W

Az olcsó.hu KitchenAid 5KMT2204EMS Artisan Professzinális kenyérpirító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KitchenAid 5KMT2204EMS Artisan Professzinális kenyérpirító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.