GRAEF TO62 kenyér pirító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Reggeli örömmel! Egy szempillantás alatt meg pirítja a kenyeret, még akár egy nagyobb méretű Amerikai szendvics kenyereket is. A dizájn tökéletes ötvözete a műanyag és a rozsdamenetes ac Teljes leírás >

Termékleírás

Reggeli örömmel! Egy szempillantás alatt meg pirítja a kenyeret, még akár egy nagyobb méretű Amerikai szendvics kenyereket is. A dizájn tökéletes ötvözete a műanyag és a rozsdamenetes acélnak. Stop és kiolvasztó gomb, Biztonsági kikapcsoló, ha a pirítós elakadt, Morzsatálca, Kábel felcsévélés, 2 szeletes, Szigetelt ház, Műanyag, fekete.

Gyártó
Graef

Az olcsó.hu GRAEF TO62 kenyér pirító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GRAEF TO62 kenyér pirító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.