Cuisinart CPT180E Többfunkciós kenyérpirító, 4


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

1800W teljesítmény, 4 szeletes, 2 különálló karral, Extra széles 36mm űrtartalom, normál kenyér mérethez is jó, Egyenletes pirítás, függetlenül a kenyér vastagságától, 3 funkció: pi Teljes leírás >

Termékleírás

1800W teljesítmény, 4 szeletes, 2 különálló karral, Extra széles 36mm űrtartalom, normál kenyér mérethez is jó, Egyenletes pirítás, függetlenül a kenyér vastagságától, 3 funkció: pirítás, kiolvasztás, melegítés, 6 féle pirítási fokozat beállítási lehetőség, STOP: a folyamat megszakítása és a kenyér kidobása, Szálcsiszolt rozsdamentes acél INOX kivitel.

Gyártó
Cuisinart
Teljesítmény
1800 W

Az olcsó.hu Cuisinart CPT180E Többfunkciós kenyérpirító, 4 szeletes árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Cuisinart CPT180E Többfunkciós kenyérpirító, 4 szeletes vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.