Ariete 150 - Striped kenyérpirító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kompakt kenyérpirító, mely egyesíti a stílust és a funkcionalitást. Teljesítmény: 930 W, kapacitás: 2 szeletes, szabályozható (7) pirítási fokozat, automatikus középre helyezés, automat Teljes leírás >

Termékleírás

Kompakt kenyérpirító, mely egyesíti a stílust és a funkcionalitást. Teljesítmény: 930 W, kapacitás: 2 szeletes, szabályozható (7) pirítási fokozat, automatikus középre helyezés, automata kiadás, kenyérkiemelő kar a kisebb szeletek kiemeléséhez, újramelegítő, kiolvasztó funkciók, kihúzható morzsatálca, a könnyebb tisztántartásért, biztonságos vezetéktárolás.

Gyártó
Ariete
Teljesítmény
930 W

Az olcsó.hu Ariete 150 - Striped kenyérpirító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariete 150 - Striped kenyérpirító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.