Solac filteres kávéfőző CF 4021


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Rozsdamentes acél előlap- Kapacitás: 1,5 l (12/15 csésze).-  A filter fölötti többlyukú, átfolyós vízelosztó rendszer segítségével a legjobb minőségű kávét kapjuk- Tartós filter: N Teljes leírás >

Termékleírás

Rozsdamentes acél előlap- Kapacitás: 1,5 l (12/15 csésze).-  A filter fölötti többlyukú, átfolyós vízelosztó rendszer segítségével a legjobb minőségű kávét kapjuk- Tartós filter: Nem kell eldobható filtert használni -Automatikus csepegésgátló rendszer..-  Könnyen tölthető víztartály- Látható vízszint.- Melegen tartó lap , hogy a kávé forró maradjon- Teljesítmény-és kikapcsolás jelzőfény.

Gyártó
Solac
Típus
filteres kávéfőző

Az olcsó.hu Solac filteres kávéfőző CF 4021 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Solac filteres kávéfőző CF 4021 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.