Russell Hobbs 22000-56 Chester Grind&Brew


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Élvezze otthon is a frissen őrölt kávébabból készült kávét a Russell Hobbs Chester Grind & Brew filteres kávéfőzővel! Ha eddig azt gondolta, hogy frissen őrölni a kávébabot bonyolult Teljes leírás >

Termékleírás

Élvezze otthon is a frissen őrölt kávébabból készült kávét a Russell Hobbs Chester Grind & Brew filteres kávéfőzővel!

Ha eddig azt gondolta, hogy frissen őrölni a kávébabot bonyolult és időigényes feladat, a Chester Grind & Brew filteres kávéfőzővel mindez gyerekjáték. Egyszerűen csak töltse fel kávébabbal a tartályt, válassza ki a kívánt erősséget és csésze mennyiséget, nyomja meg az indító gombot és a finom, illatos kávé pillanatok alatt elkészül.

A Chester Grind & Brew filteres kávéfőző 24 órás programozható időzítővel és 40 perces melegentartó funkcióval is rendelkezik, így a friss és zamatos kávé élményét bármikor élvezheti.

Filteres filteres kávéfőző beépített kávédarálóval
Beépített csendes főzési technológia
60 %-kal csendesebb*
Őrlési finomság beállítási lehetőség
Kapacitás: min. 4 - max. 12 csésze
Kivehető filtertartó
24 órás programozható, időzítő funkció
Csepegésgátló funkció
Melegentartó funkció
Vízszintkijelzés

Gyártó
Russell Hobbs
Típus
filteres kávéfőző

Az olcsó.hu Russell Hobbs 22000-56 Chester Grind&Brew Kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Russell Hobbs 22000-56 Chester Grind&Brew Kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.