ROHNSON R 918 Kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Rohnson R 918 Kávéfőző klasszikus filteres kávéfőző. Víztartály kapacitása maximálisan 1,25liter, így elég, hogy az egész családnak készítsen benne teát vagy épp kávét. Egyszerre Teljes leírás >

Termékleírás

A Rohnson R 918 Kávéfőző klasszikus filteres kávéfőző. Víztartály kapacitása maximálisan 1,25liter, így elég, hogy az egész családnak készítsen benne teát vagy épp kávét. Egyszerre akár 12 csészére való forró ital is készíthető benne. Egyszerű fekete külseje könnyen tisztítható. Kezelése egyszerű.

Típus
filteres kávéfőző
Víztartály
1.25 l

Az olcsó.hu ROHNSON R 918 Kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ROHNSON R 918 Kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.