Morning Star kávéfozo, 1,5 l, 1000 W


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Klarstein Morning Star úgy készíti el kávéját, ahogy Ön szereti.1000 W teljesítménnyel és 1,5 liter térfogatú víztartállyal ellátott, melyeknek köszönheton akár 10 csésze életébre Teljes leírás >

Termékleírás

A Klarstein Morning Star úgy készíti el kávéját, ahogy Ön szereti.1000 W teljesítménnyel és 1,5 liter térfogatú víztartállyal ellátott, melyeknek köszönheton akár 10 csésze életébresztot is készíthet.Használat elott a kávéfozo a kívánt homérsékletre melegítheto elo.Az üvegkanna alatt termosztatikus felület található, ami a kávét melegen és fogyasztásra készen tartja.A leválasztható filterrekesznek hála a kávéfozo töltése és tisztítása egyszeru és problémamentes.A gömbölyded fehér szerkezetet fekete kiegészítok teszik különlegesebbé, aminek köszönhetoen a kávéfozo feltunés nélkül illik szinte minden konyhához.

Típus
filteres kávéfőző
Teljesítmény
1000 W
Víztartály
1.5 l

Az olcsó.hu Morning Star kávéfozo, 1,5 l, 1000 W árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Morning Star kávéfozo, 1,5 l, 1000 W vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.