Krups XN720 Nespresso Citiz kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Szabadonálló kapszulás kávéfőző Csúcstechnológia és retro modern dizájn 25–30 másodperc alatt üzemkész Könnyen eltávolítható csepptálca Felhajtható csészetartó a nagyobb poharakna Teljes leírás >

Termékleírás

Szabadonálló kapszulás kávéfőző
Csúcstechnológia és retro modern dizájn
25–30 másodperc alatt üzemkész
Könnyen eltávolítható csepptálca
Felhajtható csészetartó a nagyobb poharaknak
Kivehető víztartály
Funkciók:
Espresso és lungo kávék készítése
Automatikus és programozható kávémennyiség
Automatikus kikapcsolás
Flow Stop funkció
Műszaki adatok:
Szivattyú nyomása: 19 bar
Víztartály kapacitása: 1 l
Thermoblock fűtőelem
Tároló 9–11 használt kapszula számára
Méretek: 185×358×383 mm
Súly: 4,6 kg
Teljesítmény: 1260 W

A Nespresso Krups CitiZ XN7205 Kapszulás kávéfőzőt speciálisan a Nespresso-kapszulákhoz tervezték. A retro-modern dizájnú háztartási gép a kávézás luxusát ígéri az eszpresszók szerelmeseinek: használatával gyorsan és egyszerűen készíthetjük el kedvenc feketénket. A 100%-ban szigetelt, teljesen újrahasznosítható kávékapszulák tökéletesen megőrzik a kávészemek aromáját, így a készülék különösen krémes, valóban testes ízvilágot garantál. A kávéfőző akár 25 másodperc alatt felmelegszik, így szinte azonnal használható, két főzés közt pedig az automatikus kikapcsolás funkció jelent energiatakarékos megoldást.

Gyártó
Krups
Típus
kapszulás kávéfőző
Teljesítmény
1260 W
Víztartály
1 l

Az olcsó.hu Krups XN720 Nespresso Citiz kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Krups XN720 Nespresso Citiz kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.