Krups XN302010 Nespresso Pixie Clips kapszulás


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Személyre szabható kávéfőző - A Nespresso-Krups XN302010 Pixie Clips kapszulás kávéfőző maximálisan illeszkedik minden igényedhez. Állítható csészeméret, programozható mennyiség, Lun Teljes leírás >

Termékleírás

Személyre szabható kávéfőző - A Nespresso-Krups XN302010 Pixie Clips kapszulás kávéfőző maximálisan illeszkedik minden igényedhez. Állítható csészeméret, programozható mennyiség, Lungo vagy Espresso kávé... mindezen szabályozható funkció mellet, a készülék oldalpanelei is cserélhetők. Átfestetted a konyhát, vagy egyszerűen csak meguntad a kávéfőző színét? Nem kell újat venned, egyszerűen cseréld le az oldalpaneleket!

Auto Power off - Az automatikus kikapcsolás móddal nem kell attól tartanod, hogy véletlenül bekapcsolva hagyod a Nespresso-Krups XN302010 Pixie Clips kapszulás kávéfőzőt. A rendszer 9 perc után önmagától kikapcsol.

Tulajdonságok:

Egyedülál ló személyre szabható Nespresso Pixie Clips cserélhető oldalpanelekkel
Fekete és sárga panelek a csomagolásban
Rózsaszín és fehér panelek a Nespresso Boutiques-ban
Flow-stop rendszer - automatikus ital adagolás
Állítható 2 csésze mérethez
0,8 literes víztartály
9-11 használt kapszula tartály
Gyors felmelegedés 25 másodperc
Energiamegtakarítás Auto Power off funkcióval 9 perc után és A ++ (A-40%) energiaosztály
Teljesítmény 1260 W
Gőznyomás 19 bar
Tömeg: 3 kg

Gyártó
Krups
Típus
kapszulás kávéfőző
Teljesítmény
1260 W
Víztartály
0.8 l

Az olcsó.hu Krups XN302010 Nespresso Pixie Clips kapszulás kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Krups XN302010 Nespresso Pixie Clips kapszulás kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.