Klarstein Granada Bianca kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Klarstein Granada Bianca kávofozo gép egy elegáns segíto a kávé szerelmeseinek. 1000 W teljesítményével és 1,25 literes víztartállyal rövid ido alatt akár 10 csészényi aromatikus filte Teljes leírás >

Termékleírás

A Klarstein Granada Bianca kávofozo gép egy elegáns segíto a kávé szerelmeseinek.
1000 W teljesítményével és 1,25 literes víztartállyal rövid ido alatt akár 10 csészényi aromatikus filteres kávét foz a reggeli ébredezéshez.
Az orölt kávé egyéni ízlés szerinti porciózására adagolókanalat mellékelünk. A fozolap biztosítja az üvegkancsóban lévo kávé optimális homérsékleten tartását.
A fehér szerkezetet görbített krómozott sáv töri meg. Az elolap gyémánt szerkezete hangsúlyozza a kávégép stílusát. A Klarstein Granada Bianca kávéfozo minden konyhában felhívja magára a figyelmet.

Gyártó
Klarstein
Típus
filteres kávéfőző
Teljesítmény
1000 W
Víztartály
1.25 l

Az olcsó.hu Klarstein Granada Bianca kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Granada Bianca kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.