Klarstein Congenio kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Minden szinglinek, kis háztartásnak és kávészakértőknek, akiknek nincs szükségük a kávé mindennapos élvezetéhez nagy kávéfőzőre, a Klarstein vállalat Congenio Nero kávéfőzőjével Teljes leírás >

Termékleírás

Minden szinglinek, kis háztartásnak és kávészakértőknek, akiknek nincs szükségük a kávé mindennapos élvezetéhez nagy kávéfőzőre, a Klarstein vállalat Congenio Nero kávéfőzőjével egy helytakarékosan hatékony megoldást kínál. 17x23 cm felületével játékszerrel elfér minden mini konyhában és asztalon. Itt teljesíti aromákkal teli szolgálatát és egy folyamat alatt megfőz akár 0,6 liter kávét. Tehát körülbelül 3 csészét vagy két bögrét. Ez bőven elég a szomjas szinglik, kis háztartások és azok számára, akik meghívnak valakit egy kávéra. A mérőskála a víztartályon segít kisebb mennyiségű kávét is megfőzni.

A Congenio Nero egy beépített, 600 W teljesítményű darálóval rendelkezik, amelyben frissen őrölheti a kávészemeket főzés előtt, így az élmény teljes lesz. Ezzel biztosíthatja, hogy minden aroma, amelyet a kész darált kávé már elveszített, a csészébe kerüljön: különbség, ami ízlik! Viszont ha gyorsan szeretne kávét főzni, a mini kávéfőzőt probléma nélkül megtöltheti darált kávéval is. Kezelése egyszerűen történik a forgógombbal annak alapján, hogy darált kávét vagy egész szemeket használ. A Congenio berendezés start gombja elindítja, vagy megszakítja a futó munkafolyamatot.

Az elkészült kávé az üvegedénybe csöpög, amelyben a Congenio Nero beépített melegítőlapjának köszönhetően akár fél órán át 75 °C-on lesz tartva. Ez elégséges idő arra, hogy nyugodtan megízleljük, a Klarstein kávéfőző pedig automatikusan kikapcsol. A daráló- és főző mechanizmust egy kis erővel leveheti a berendezésről, így könnyen megtisztíthatja. A beépített tartós szűrőnek köszönhetően nem kell papírzacskókat vásárolnia.

Külsőre a berendezés egy kompakt és modern formatervezést képvisel: fekete, lekerekített műanyag konstrukció előlappal és fényezett, rozsdamentes acél díszítőelemekkel.

Gyártó
Klarstein
Típus
presszó kávéfőző
Teljesítmény
600 W
Víztartály
0.6 l

Az olcsó.hu Klarstein Congenio kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Congenio kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.