Klarstein Bamboo Garden kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Klarstein Bamboo Garden kávéfozo a reggeli asztalnak a japán kertek atmoszféráját kölcsönzi. A méretre tervezett bambusz burkolat tökéletesen ül és kellemes vizuális élményt biztosít Teljes leírás >

Termékleírás

A Klarstein Bamboo Garden kávéfozo a reggeli asztalnak a japán kertek atmoszféráját kölcsönzi.

A méretre tervezett bambusz burkolat tökéletesen ül és kellemes vizuális élményt biztosít, amely hozzásegít a kiegyensúlyozottsághoz.

Az 1080 W teljesítményu kávéfozo 1,25 literes kancsója akár 10-12 csészényi kávé elkészítéséhez alkalmas. A kiveheto állandó szurojének köszönhetoen megkíméli az állandó papír szurok vásárlásától.

Továbbá a Klarstein Bamboo Garden kávéfozo ez idot is kimutatja és a beépített idozítonek köszönhetoen akkor be lehet állítani a kávéfozés kezdetének idejét, így minden reggel frissen készített káveé fogadja a konyhában. A melegíto felület segíti szabályozni a kancsó homérsékletét, így a meleg kávé mindig készen áll..

A teljes harmónia eléréséhez figyelmébe ajánljuk a Bamboo Garden hármast, amely külön-külön megvásárolható kávfozobol, vízforralóból és kenyérpirítóból áll.

Gyártó
Klarstein
Típus
filteres kávéfőző
Teljesítmény
1080 W
Víztartály
1.25 l

Az olcsó.hu Klarstein Bamboo Garden kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Bamboo Garden kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.