Kenwood ES-020 kMix szivattyús kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

* Szivattyús kávéfőző * Teljesítmény: 1.100 W * 15 bar szivattyúnyomás * Festett fém készülékház * Eltávolítható víztartály, kapacitás: 1 liter * Örölt káv Teljes leírás >

Termékleírás

* Szivattyús kávéfőző
* Teljesítmény: 1.100 W
* 15 bar szivattyúnyomás
* Festett fém készülékház
* Eltávolítható víztartály, kapacitás: 1 liter
* Örölt kávéval és kávépárnával (ESE) egyaránt használható
* Rozsdamentes acél csepptálca és csészemelegítő
* Mérőkanál és kávélenyomó tartozék
* Előnye: Thermo Gen rendszer
* Ez egy kompakt vízforraló egység, mely szinte azonnal eléri a 94C-os vízhőmérsékletet. Ez a legoptimálisabb hőmérséklet a tökéletes kávé eléréséhez. (Nem ég meg a kávé, kevesebb csersav oldódik ki.) Az eredmény nemcsak ízben, de látványban is kellemesebb: gyönyörű mogyoróbarna hab a kávé tetején.

Gyártó
Kenwood
Típus
presszó kávéfőző
Teljesítmény
1100 W
Víztartály
1 l
Egyéb tulajdonság
15 bar nyomás

Az olcsó.hu Kenwood ES-020 kMix szivattyús kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kenwood ES-020 kMix szivattyús kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.