KRUPS EA 9010 Barista kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Krups EA 9010 Barista kávéfőzővel különféle zamatos és ízletes kávéfinomságokat lehet elkészíteni. Nagy előnye, hogy az összes folyamatot ellenőrzi a rendszer. Szemes és őrölt káv Teljes leírás >

Termékleírás

A Krups EA 9010 Barista kávéfőzővel különféle zamatos és ízletes kávéfinomságokat lehet elkészíteni. Nagy előnye, hogy az összes folyamatot ellenőrzi a rendszer. Szemes és őrölt kávét egyaránt feldolgoz. A magas minőségű, ellenálló, nemesacél kúpos daráló csészéről-csészére egyenletes, kiváló teljesítményt nyújt. Automatikusan tisztít beépített gőzfúvókájával. Rengeteg fajta kávé készítésére alkalmas.

Gyártó
Krups
Típus
presszó kávéfőző

Az olcsó.hu KRUPS EA 9010 Barista kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KRUPS EA 9010 Barista kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.