Jura IMPRESSA F8 kávégép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Csúcsminőségű, műanyag burkolat, Aroma+ őrlőfej. Elődeinél kétszer gyorsabb, továbbfejlesztett őrlőfej. Díjnyertes, Red Dot Design AwarddalŠ elismert dizájn., Easy Auto-cappuccino-habos Teljes leírás >

Termékleírás

Csúcsminőségű, műanyag burkolat, Aroma+ őrlőfej. Elődeinél kétszer gyorsabb, továbbfejlesztett őrlőfej. Díjnyertes, Red Dot Design AwarddalŠ elismert dizájn., Easy Auto-cappuccino-habosító, 6 különböző kávétermék, köztük az Espresso, Ristretto és a hosszú kávé elkészítése mindössze egy gomb használatával.

Gyártó
Jura
Típus
presszó kávéfőző

Az olcsó.hu Jura IMPRESSA F8 kávégép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jura IMPRESSA F8 kávégép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.