Jura IMPRESSA A5 kávégép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Csúcsminőségű, fekete műanyag burkolat, A készülék oldalfalai 3 mm vastag ezüst vagy vörös alumínium burkolatúak, Díjnyertes, Red Dot Design AwarddalŠ elismert dizájn, Gőzfúvóka, 6 k Teljes leírás >

Termékleírás

Csúcsminőségű, fekete műanyag burkolat, A készülék oldalfalai 3 mm vastag ezüst vagy vörös alumínium burkolatúak, Díjnyertes, Red Dot Design AwarddalŠ elismert dizájn, Gőzfúvóka, 6 különböző kávétermék, köztük az Espresso és a Ristretto elkészítése mindössze egy gomb használatával, a csészék elmozdítása nélkül. De nem hiányozhatnak a palettáról a tejes specialitások sem, Egyszerű, gombnyomásos használat, Kompakt kivitel, 1 kazános kávéfőzés, 2 csészés kávéfőzés, Gyorsprogramozási funkció. Egy gombnyomással beprogramozható termékek.

Gyártó
Jura
Típus
presszó kávéfőző

Az olcsó.hu Jura IMPRESSA A5 kávégép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jura IMPRESSA A5 kávégép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.