Jura ENA9 automata kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Beépített Capuccino készítő fejjel, egyszerre egy vagy két kávé leadási funkció, szemes és őrölt kávé használata, előáztatásos kávéfőzési mód, gyorskazán / energiatakarékos, au Teljes leírás >

Termékleírás

Beépített Capuccino készítő fejjel, egyszerre egy vagy két kávé leadási funkció, szemes és őrölt kávé használata, előáztatásos kávéfőzési mód, gyorskazán / energiatakarékos, automatikus tejhab készítés, állítható kávéerősség: 3 fokozat, Claris vízlágyító használata, Svájci gyártmány.

Gyártó
Jura
Típus
presszó kávéfőző

Az olcsó.hu Jura ENA9 automata kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jura ENA9 automata kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.