Jura ENA5 automata kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kompakt, kellemes látványt nyújtó gép. Gombnyomással indítható, integrált átmosási, tisztítási és vízkõtelenítési programok segítik a karbantartást, s amikor valamelyik gondozási pr Teljes leírás >

Termékleírás

Kompakt, kellemes látványt nyújtó gép. Gombnyomással indítható, integrált átmosási, tisztítási és vízkõtelenítési programok segítik a karbantartást, s amikor valamelyik gondozási programra szükség van a gép errõl automatikusan értesít. Két külön fûtõrendszer biztosítja, hogy mindenkor rendelkezésre álljon a szükséges forró víz és gõz. Az Energy Save Mode (E.S.M.) energiatakarékos üzemmódban a gép energiafelhasználása teljes mértékben az Ön szokásaihoz igazítható. A Connector System csatlakoztatási rendszer révén egyszerûen alkalmazható a különleges víz-fúvóka, a gõz-fúvóka, valamint a Cappuccino fej. Hála a Rotary Switch forgókapcsolós mûködési rendszernek, Önt csak egy gombnyomás választja el a tökéletes kávétól. A párbeszédes kijelzési rendszer világos útmutatást ad, még tapasztalatlan felhasználók számára is megkönnyítve az üzemeltetést és a programozást. Állítható magasságú kávékifolyó - A kávékifolyó magasságát folyamatosan állítani lehet 65 és 111 mm között, hogy pontosan igazodjon bármilyen csészemérethez.

Gyártó
Jura
Típus
presszó kávéfőző
Teljesítmény
1450 W
Víztartály
1.1 l
Egyéb jellemzők
beépített gőzölő, beépített kávédaráló
Kapacitás
2 csésze

Az olcsó.hu Jura ENA5 automata kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jura ENA5 automata kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.