Forever Miss Moka Prestige kávéfõzõ - 1,2,3,6


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Miss Moka Prestige a klasszikus olasz kávéfõzõk királynõje. Mûszakilag és esztétikailag is a részletekig kidolgozott, a gombon lévõ fém berakás egyedivé és eredetivé teszi. Gáz, elek Teljes leírás >

Termékleírás

A Miss Moka Prestige a klasszikus olasz kávéfõzõk királynõje. Mûszakilag és esztétikailag is a részletekig kidolgozott, a gombon lévõ fém berakás egyedivé és eredetivé teszi. Gáz, elektromos és kerámia fõzõlapon használható. Alumíniumból készül. Olasz minõség és dizájn. Elegáns gomb: a gombon lévõ fém berakás eleganciát kölcsönöz a kávéfõzõnek. A gomb eltávolítható és cserélhetõ. Ergonomikus fogantyú: ergonomikus és modern formájú fogantyút könnyû eltávolítani és cserélni.Élelmiszerek tárolásához alkalmas alumínium: az alumínium használata megfelel az EN 601/602 elõírásnak. Szilikon tömítés: könnyû kicserélni, higiénikus szilikonból készül, könnyû tisztítani, hõálló és tartós. Az alkatrészek hozzáférhetõk. Praktikus kiöntõ: klasszikus formáját arra tervezték, hogy elkerülve a csöpögést, a legalkalmasabb legyen a kávé kiöntésére. Magyar használati utasítással.Alkatrész utánpótlás megoldott.Súlya: 1 személyes: 400 g, 2 személyes: 480 g,  3 személyes: 500 g, 6 személyes: 650 g.

Gyártó
Forever
Típus
presszó kávéfőző

Az olcsó.hu Forever Miss Moka Prestige kávéfõzõ - 1,2,3,6 személyes árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Forever Miss Moka Prestige kávéfõzõ - 1,2,3,6 személyes vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.