Forever Miss Moka Evolution kávéfõzõ - 2


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Miss Moka Evolution hagyományos kávéval és pod-dal is mûködik, s mindehhez csak a tölcsért kell kicserélni. A Miss Moka Evolution-nel a háztartási eszpresszó gépekben használatos, eredet Teljes leírás >

Termékleírás

A Miss Moka Evolution hagyományos kávéval és pod-dal is mûködik, s mindehhez csak a tölcsért kell kicserélni. A Miss Moka Evolution-nel a háztartási eszpresszó gépekben használatos, eredetileg egy adagos pod-okból tud kávét készíteni. Egy pod-ból két csésze kitûnõ kávét kap.Gáz, elektromos és kerámia fõzõlapon használható. Alumíniumból készül. Olasz minõség és dizájn. Ergonomikus fogantyú: a klasszikus fogantyút ergonomiailag módosították a könnyû fogás érdekében. Nagyon erõs. Cserélhetõ szûrõ: a dobozban lévõ kétfajta szûrõ alkalmazható annak függvényében, hogy õrölt kávéból vagy E.S.E. pod-ból kívánunk kávét fõzni. Élelmiszerek tárolásához alkalmas alumínium: az alumínium használata megfelel az EN 601/602 elõírásnak. Szilikon tömítés: könnyû kicserélni, higiénikus szilikonból készül, könnyû tisztítani, hõálló és tartós. Az alkatrészek hozzáférhetõk. Praktikus kiöntõ: klasszikus formáját arra tervezték, hogy elkerülve a csöpögést, a legalkalmasabb legyen a kávé kiöntésére. Magyar használati utasítással.Alkatrész utánpótlás megoldott.Súly: 380 g.

Gyártó
Forever
Típus
kapszulás kávéfőző

Az olcsó.hu Forever Miss Moka Evolution kávéfõzõ - 2 személyes árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Forever Miss Moka Evolution kávéfõzõ - 2 személyes vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.