FG Electronic FILTERES KÁVÉFŐZŐ FS-100


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az FG electronics FS-100 kávéfőzője a nyugati világból átvett, a nálunk is mind népszerűbb filteres kávé főzésére alkalmas. Közismert, hogy az ilyen kávéfőzők az egészségre kevésb Teljes leírás >

Termékleírás

Az FG electronics FS-100 kávéfőzője a nyugati világból átvett, a nálunk is mind népszerűbb filteres kávé főzésére alkalmas. Közismert, hogy az ilyen kávéfőzők az egészségre kevésbé ártalmas, hígabb, de kitűnő aromájú kávét főznek, amelyet különösen azok fogyasztanak szívesen, akik folyamatosan, egész nap szeretnek kávét kortyolgatni. Ha bekapcsolva hagyjuk, a kávéfőző gondoskodik arról, hogy a kancsóban maradt kávé meleg maradjon. A készülék az "1x4" méretű papírszűrőkkel , vagy az azonos méretű, többször használatos szűrővel működik.Főbb jellemzői:
- 800 W
- 1,35 literes víztartály
- folyadékszintjelző
- melegen tartó lap
- üvegkancsó

Gyártó
Electronic
Típus
filteres kávéfőző
Teljesítmény
800 W
Víztartály
1.35 l

Az olcsó.hu FG Electronic FILTERES KÁVÉFŐZŐ FS-100 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy FG Electronic FILTERES KÁVÉFŐZŐ FS-100 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.