Esbit Coffee Maker kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Esbit egy régi hagyományt kíván feleleveníteni ezzel a kávéfőzővel. Elődje évtizedekkel ezelőtt volt nagyon népszerű, az újításoknak köszönhetően most elérhetővé vált ez a mod Teljes leírás >

Termékleírás

Az Esbit egy régi hagyományt kíván feleleveníteni ezzel a kávéfőzővel. Elődje évtizedekkel ezelőtt volt nagyon népszerű, az újításoknak köszönhetően most elérhetővé vált ez a modell rozsdamentes acél kivitelben is. A kávéfőző 2 db 14 grammos szilárd gyújtókockával melegíthető fel, mellyel 200 ml kávé készíthető el. Az állvány feketére festett acélból készült. Praktikus, mivel kis helyigényű és súlya is ultrakönnyű, ennek köszönhetően túrák során sem jelent nehézséget a szállítása. Ez a kávéfőző nosztalgiát varázsol a tábori konyhába.

Gyártó
Esbit
Típus
presszó kávéfőző

Az olcsó.hu Esbit Coffee Maker kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Esbit Coffee Maker kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.