DeLonghi ESAM 6900.M automata kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Automata gombok tejes különlegességekhez - A szabadalmaztatott cappuccino system, automata tejhabosító jóvoltából a Delonghi ESAM6900 Prima Donna Exclusive automata kávéfőző különleges ká Teljes leírás >

Termékleírás

Automata gombok tejes különlegességekhez - A szabadalmaztatott cappuccino system, automata tejhabosító jóvoltából a Delonghi ESAM6900 Prima Donna Exclusive automata kávéfőző különleges kávék készítésére is alkalmas. A klasszikus cappuccinotól kezdve, a Latte Macchiaton át, az egyszerű gőzölt tejig bármilyen krémes, habos ital elkészíthető vele. Az extra cappuccino eszközt használhatja gőzöléshez és vízforraláshoz. A géphez tartozik ezen túl csészemelegítő és vízszűrő is.

Színes kijelző - A Delonghi ESAM6900 Prima Donna Exclusive automata kávéfőző színes kijelzője még egyszerűbbé teszi a kávékészítést. Kedves, praktikus ábrák segítik a funkciók kiválasztását és más tulajdonságok beállítását.

Chocolate funkció - A csokoládé kancsó, és csokoládégomb segítségével a Delonghi ESAM6900 Prima Donna Exclusive automata kávéfőző finom csokis italok készítését is lehetővé teszi.

Tulajdonságok:

Teljesítmény (W): 1350
Névleges feszültség/frekvencia (V~Hz): 220/240~50/60
Színes kijelző
Érintő képernyős, 4 soros kijelző
Szabadalmaztatott automata cappuccino rendszer: tökéletes Cappuccino, Olasz Latte Macchiato, Caffe Latte és habosított tej.
Szabadalmaztatott Autocappuccino rendszer: tökéletes Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte, gőzölt tej vagy csokoládé
Személyre szabott kávékészítés - pontosan az Ön ízlése szerint. Válasszon rövid, közepes, vagy hosszú kávét, próbálja ki az erős, vagy az extra lágy aromát és élvezze kávéját tűzforró, közepes, vagy alacsony hőmérsékleten.
Többrendeltetésű profil beállítások
Külön csokoládé kancsó
Thermal tejkiöntő
Cappuccino szerkezet
Hosszú kávé mód gomb
Babkávé és őrölt kávé használati lehetőség
Egy gombnyomásra két kávét is el tud készíteni.
Kivehető központi egység
Új, halk beépített őrlőszerkezet
Szabályozható őrlési finomság (13 szinten)
Állítható kávémennyiség
Állítható vízmennyiség
Elektromos hőfokszabályozás
Előőrlés
Állítható kávéadagoló a különböző méretű poharakhoz (8,8cm-től 14cm-ig)
Programozható be- és kikapcsolás
A víz, illetve babkávé elfogyását ikon jelzi
Számolja a lefőzött kávékat
Zacctartály kapacitása: 14 csésze, melynek megtelését ikon jelzi
Ikon jelzi, ha a zacc 72 óránál több ideig van a zacctartályban
1,4 literes, kivehető víztartály
Vízszűrő
Jelzi, ha szükséges a cappuccino system tisztítása
Automatikus öblítő és vízkőtelenítő programok
Vízkeménységtől függő beállítási lehetőség.
Hálózati kapcsoló
Hangjelzés
Méretek (szélesség x mélység x magasság cm): 28.5x42.0x40.5
Tömege (kg): 13.5

Gyártó
Delonghi
Típus
presszó kávéfőző
Teljesítmény
1350 W
Víztartály
1.4 l

Az olcsó.hu DeLonghi ESAM 6900.M automata kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy DeLonghi ESAM 6900.M automata kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.