DeLonghi EN80 Nespresso Inissia kapszulás


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Alacsony energiafogyasztás, ívelt, lágy formák és egyszerű kezelhetőség egy színes gépben. Az Inissia áramvonalas kialakítása a megfelelő helykihasználást biztosítja, és a kiváló Ne Teljes leírás >

Termékleírás

Alacsony energiafogyasztás, ívelt, lágy formák és egyszerű kezelhetőség egy színes gépben. Az Inissia áramvonalas kialakítása a megfelelő helykihasználást biztosítja, és a kiváló Nespresso minőséget tükrözi.

Flow Stop - Nem kell többé árgus szemekkel figyelned a kávéfőzőt. A Nespresso Delonghi EN 80 Flow Stop funkciója automatikusan megállítja a kávéfőzést, amint elérte a beállított kávéhosszt.

Auto Off - Sosem emlékszel, hogy lekapcsoltad-e a kávéfőzőt? Emiatt többé nem kell aggódnod! Az Az Auto Off funkció 9 perccel az utolsó kávé lefőtte után kikapcsolja a készüléket.

Gyors felmelegedés - A Nespresso Delonghi EN 80P kávéfőzővel nem kell órákat várnod a kávédra. A továbbfejlesztett termoblokk jóvoltából a készülék 25 másodperccel a bekapcsolást követően, már készen áll a kávéfőzésre.

Tulajdonságok:

1260 W teljesítmény
Automatikus mennyiségszabályozás
2 programozható kávémennyiség Espresso és Lungo készítéséhez
Állítható csepptálca Latte Macchiato pohár használatához
Gyors felmelegedés: 25 másodperc
Automatikus kikapcsolási mód 9 perc után (30 percre programozható)
Víztartály: 0,8 l
Magas nyomású rendszer
Energiafelhasználás: A-40%
Méretek (széxméxma): 11.8 x 31.5 x 23.0 cm

Gyártó
Delonghi
Típus
kapszulás kávéfőző
Teljesítmény
1260 W
Víztartály
0.8 l

Az olcsó.hu DeLonghi EN80 Nespresso Inissia kapszulás kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy DeLonghi EN80 Nespresso Inissia kapszulás kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.