Catler ES 9010 professzionális eszpresszó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Gondos előkészítés A tökéletes kávé elkészítéséhez tökéletes vízhőmérséklet és tökéletes víznyomás szükséges az aromakivonás művelet legvégéig. A Catler ES 9010 professzion Teljes leírás >

Termékleírás

Gondos előkészítés
A tökéletes kávé elkészítéséhez tökéletes vízhőmérséklet és tökéletes víznyomás szükséges az aromakivonás művelet legvégéig. A Catler ES 9010 professzionális eszpresszó kávéfőző szíve a dupla nemesacél kazán fűtésrendszere. A kávé készítéséhez alkalmazott, speciális kazán akár +/- 1 C hőmérséklet stabilitást biztosít – a gőzképzésért felelős kazán pedig azonnal rendelkezésre álló gőzmennyiséget kínál. Ezáltal egyszerre készíthetünk eszpresszót optimális hőmérsékleten, a lehető legfinomabb zamat és íz elérésével, valamint gőzölhetünk tejet. Mindemellett a fejbe épített fűtőegység garantálja a konstans vízhőmérsékletet az aromakivonás elejétől a végéig.

Különleges jellemzők
A Catler ES 9010 kávéfőzőt különleges jellemzőinek köszönhetően kategóriájának legjobbjai között találjuk. Gyorsan és problémamentesen állíthatjuk be a kávé hőmérsékletét, az előfőzés közben alkalmazott nyomást, illetve az aroma kinyerésének idejét. Gyors felmelegítés, első és hátsó víztartály feltöltés, programozható kávéadagolás és óra beállítás, automatikus indítás, helyi vízkőmentesítés, RazorTM adagoló eszköz, stb. Ez csupán az ES 9010 professzionális eszpresszó kávéfőző jellemzőinek és funkcióinak rövid kivonata.

Mélyítse el tudását és váljon profi baristává – egy profi kávéfőző segítségével.

Teljes felszereltség
Szinte minden profi eszpresszó kávéfőző rendelkezik túlnyomás ellen védő szeleppel. A Catler ES 9010 sem kivétel ez alól. Ez a kereskedelemben is kapható részegység szabályozza a maximális nyomást – az aroma kinyerési folyamat végéig. Ez megakadályozza azt a fajta keserű kávé íz kialakulását, mely a hiányzó túlnyomásszelep esetén keletkezne – a kávéőrlemény szűrőre történő égésével. A túlnyomásvezérlés mellett a szelep további funkciója az alacsony nyomással indított előfőzés funkció, mely a nyomás fokozatos emelésével biztosítja, hogy a kávé aromája tökéletesen, maradéktalanul kivonásra kerüljön.

A tökéletes eszpresszó a különféle beállítási lehetőségek tökéletes kombinációjának eredménye – a frissen őrölt, pontosan tömörített kávé, a megfelelő nyomás és nem utolsósorban a megfelelő vízhőmérséklet elengedhetetlen feltétel. Ha a kávéaroma kinyerése közben a vízhőmérséklet változik, a crema kiváló minősége és megfelelő mennyisége, valamint a kávé fénylő színe pillanatok alatt eltűnhet. A Catler ES 9010 eszpresszó kávéfőző innovatív technológiai megoldásai biztosítják a hőmérséklet megfelelő szabályzását az aroma kinyerésének folyamata közben. Az Electronic PID rendszer segítségével a vízhőmérséklet gond nélkül stabilan tartható.

Termék funkciók

Kiemelt jellemzők
- Tripla fűtőrendszer – két nemesacél kazán és aktív hőmérsékletvezérléssel ellátott fej
- Speciális eszpresszó és gőzkazán az együttes tejgőzöléshez és kávéaroma kinyeréshez
- Szabványos 58mm fej aktív hőmérsékletvezérléssel – beépített részegység az optimális hőmérséklet stabil biztosításához a kávéaroma kinyerésének végéig
- Electronic PID hőmérsékletszabályzás (+/- 1 C)
- Nyomásszabályzás (OPV) túlnyomás kiengedő szeleppel a maximális nyomás határolásával
- Rövid előgőzölés funkció alacsony nyomással – a nyomás fokozatos emelésével, mely a kávéaroma tökéletes kinyerését biztosítja
- Speciális dupla szivattyúrendszer kávékészítéshez és gőzképzéshez
- Indikátor a szűrőben fellépő nyomás ellenőrzésére
- Biztonsági hőkapcsoló
- 15bar olasz szivattyú
- Azonnal rendelkezésre álló és folyamatos gőz, illetve forró víz képzés
- Speciális forró víz kimenet
- Szabványos 360-ban forgatható gőzcső 3 lyukkal
- Kivehető 2,5 literes víztartály, szűrőrendszerrel felszerelve
- Teljes vízfeltöltési lehetőség
- Melegen tartó talp
- Lenyitható, elforgatható talp
- Kivehető csepptálca tisztítási művelet szükségességét jelző lámpával

Funkciók
- Programozható vízhőmérséklet a megfelelő kávéaroma kinyeréséhez 86 – 96 C
- Programozható gőzhőmérséklet
- Programozható aromakivonás időtartam, illetve mennyiség 1 és 2 csészéhez
- Beállítható előgőzölési idő és teljesítmény
- LCD – 3 kijelzés móddal hőmérséklet kijelzés és időzítő funkció a kávékészítéshez, óra kijelzés
- Automatikus indítás funkció
- Óra beállítási lehetőség
- Automatikus kikapcsolás funkció
- Számítási táblázat és funkció
- Gyári alapbeállítás
- Manuális kávémennyiség beállítás

Tartozékok
- 58mm nemesacél szűrő
- 58mm tamper – kivehető és a készülékben tárolható
- Fiók a tartozékok tárolására
- Nemesacél tejhabosító edény
- Szimpla fenekű szűrő 1, illetve 2 csészéhez
- Dupla fenekű szűrő 1, illetve 2 csészéhez
- Imbuszkulcs
- Tisztítóeszközök
- Razor TM precíziós adagoló

Műszaki adatok
- Áramellátás 220 – 240 V 50/60 Hz
- Teljesítmény 2200 W
- Nemesacél és fém-ötvözet kivitel

Gyártó
Catler
Típus
presszó kávéfőző
Teljesítmény
2200 W
Víztartály
2.5 l

Az olcsó.hu Catler ES 9010 professzionális eszpresszó kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Catler ES 9010 professzionális eszpresszó kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.