Ariete 1337 - Moka Aroma 15 baros kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kávéfőző Minden aroma, amely egy igazi olasz kávét jellemez, megtalálható a Moka Aroma Espresso által készített kávéban. Ideális azok számára, akik szeretik a tökéletes espres Teljes leírás >

Termékleírás


Kávéfőző
Minden aroma, amely egy igazi olasz kávét jellemez, megtalálható a Moka Aroma Espresso által készített kávéban. Ideális azok számára, akik szeretik a tökéletes espressot és cappuccinot. Használata nagyon egyszerű és modern külsejének köszönhetően minden konyhába illik. Két méretű filter tartozik hozzá, mely lehetővé teszi E.S.E. kávépárna használatát is. A csepptálca kivehető, ezáltal tisztántartása is könnyű.
Teljesítmény: 850 Watt
Két filter: egy őrölt kávéhoz, egy E.S.E. kávépárnához
Maxi cappuccino és Thermocrem rendszer a krémes cappucino-ért
Eltávolítható csepptálca

Gyártó
Ariete
Típus
presszó kávéfőző
Teljesítmény
850 W

Az olcsó.hu Ariete 1337 - Moka Aroma 15 baros kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariete 1337 - Moka Aroma 15 baros kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.