Ariete 1334 - Minuetto 15 báros kávéfőző


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kávéfőző Espresso kávéfőző egy eredeti külsővel és top-minőségű fém kivitelben. Ízletes kávét és cappuccinot készít, miközben a modern stílusa bármelyik konyhába illik. Teljes leírás >

Termékleírás


Kávéfőző
Espresso kávéfőző egy eredeti külsővel és top-minőségű fém kivitelben. Ízletes kávét és cappuccinot készít, miközben a modern stílusa bármelyik konyhába illik. A Minuetto kávéfőzőnek van szimpla és dupla filtere is, de emellett egy speciális filterrel is rendelkezik E.S.E. kávépárnákhoz. A Cappucino készítő eszköz pár másodperc alatt habosítja a tejet és a kivehető víztartály megkönnyíti az újratöltést.
Teljesítmény: 1100 watt
Nyomás: 15 bar
Fém külső borítás
1 és 2 csészés filter
E.S.E. kávépárna filter
Cappuccino rendszer
Kivehető csöpögtető tálca
Kivehető víztartály

Gyártó
Ariete
Típus
presszó kávéfőző
Teljesítmény
1100 W

Az olcsó.hu Ariete 1334 - Minuetto 15 báros kávéfőző árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariete 1334 - Minuetto 15 báros kávéfőző vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.