Aerobie Aeropress Kávé Készítő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Aerobie Aeropress kávékészítőnek nem csak a neves kávészalonokban, de a te konyhádban is ott a helye!"A legfinomabb csésze kávét készítette, amit valaha ittam."Lewis Singer- Cooks Jun Teljes leírás >

Termékleírás

Az Aerobie Aeropress kávékészítőnek nem csak a neves kávészalonokban, de a te konyhádban is ott a helye!"A legfinomabb csésze kávét készítette, amit valaha ittam."Lewis Singer- Cooks Junction"A felségem és én egyszerűen imádjuk a finom, gazdag ízvilágot, amit az Aeropress nyújt."Robert Barker- professzionális kávé kóstoló, konzultánsAz Aeropress az amerikai Aerobie cég egyedülálló kávé készítője. Amennyire szokatlan egy frizbigyártó cég választékában egy kávé készítő, annyira különleges és egyedi a Reflexshop kínálatában.Megfelelő vízhőmérséklet és légnyomás mellett a legfinomabb kávé állítható elő kevesebb savval, keserű mellékíz nélkül. A mikrofilternek köszönhetően egy tökéletesen zaccmentes csésze kávét élvezhetsz, melynek elkészítése mindössze egy percet vesz igénybe. A készülék egyszerű és nagyszerű, tisztítása is gyerekjáték. Ha szeretnéd megtapasztalni te is az igazi kávé ízét, ami nem annyira kesernyés és savas, gyomrodnak is könnyebb, akkor ne habozz és szerezz be egy Aeropress-t még ma!

Gyártó
Aerobie
Típus
presszó kávéfőző

Az olcsó.hu Aerobie Aeropress Kávé Készítő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Aerobie Aeropress Kávé Készítő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.