Whirlpool ART 8814/A+++ SFS Beépíthető kombinált


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

ART 8814 A+++ SFS beépíthető kombinált hűtőszekrény az ismert Whirlpool márkától. A hűtő A+++ besorolású, 2 külön nyitható alsó és felső hűtőrésszel rendelkezik. 6 Sense techonló Teljes leírás >

Termékleírás

ART 8814 A+++ SFS beépíthető kombinált hűtőszekrény az ismert Whirlpool márkától. A hűtő A+++ besorolású, 2 külön nyitható alsó és felső hűtőrésszel rendelkezik. 6 Sense techonlógiájának köszönhetően ideális hőmérsékletet teremt a benne levő ételeknek és hosszú ideig frissen tratja azokat. Bakteriális légszűrője pedig megszűri a kellemetlen szagokat.

Gyártó
Whirlpool
Típus
alulfagyasztós
Energiaosztály
A++
Hűtő űrtartalom
194 l
Fagyasztó űrtartalom
72 l

Az olcsó.hu Whirlpool ART 8814/A+++ SFS Beépíthető kombinált hűtő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Whirlpool ART 8814/A+++ SFS Beépíthető kombinált hűtő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.