Samsung RL56GHGSW1/XEF hűtőszekrény


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Még több hely, hogy még ritkábban kelljen bevásárolni A G-sorozat óriási tárhellyel rendelkező alulfagyasztós hűtői összesen akár 400 liter tárolóhelyet adnak önnek, hogy minden élel Teljes leírás >

Termékleírás

Még több hely, hogy még ritkábban kelljen bevásárolni
A G-sorozat óriási tárhellyel rendelkező alulfagyasztós hűtői összesen akár 400 liter tárolóhelyet adnak önnek, hogy minden élelmiszernek jusson hely: az italoknak, a fagyasztott ételeknek, a másnapi reggelinek, ebédnek és vacsorának, a hétvégi reggelinek, ebédnek és vacsorának, sőt a következő heti családi összejövetel hozzávalóinak is. Innentől nem okoz gondot a helyszűke a hűtőben, legfeljebb az, hogyan tudná teletölteni a rekeszeket.

Smart Eco rendszer
A Smart Eco rendszer a beépített érzékelőkkel és az ön igényeihez alkalmazkodó kompresszorműködéssel maximalizálja az energiahatékonyságot.

Energiatakarékos, stílusos LED-világítás a hűtőben
Csökkentse az energiafogyasztást LED-világítással. A LED-világítás akár 75%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos izzók, hogy önnek kevesebbet kelljen fizetnie a villanyszámláért. A LED-világítás bekerülési költsége ugyan magasabb, de a különbség gyorsan megtérül a kedvezőbb fenntartási költség miatt.


Gyártó
Samsung
Típus
alulfagyasztós
Energiaosztály
A++
Hűtő űrtartalom
253 l
Fagyasztó űrtartalom
107 l
Energiafogyasztás
386.9 kwh/év

Az olcsó.hu Samsung RL56GHGSW1/XEF hűtőszekrény árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung RL56GHGSW1/XEF hűtőszekrény vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.