SAMSUNG RH56J69187F/EF Kombinált hűtőszekrény


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Samsung 56J69187F/EF hűtőszekrényben könnyebb az ételek elhelyezése: a belső LED világítás és a mély belső tér átláthatóbbá teszi a belsejét. A Twin Cooling Plusnak köszönhetően Teljes leírás >

Termékleírás

A Samsung 56J69187F/EF hűtőszekrényben könnyebb az ételek elhelyezése: a belső LED világítás és a mély belső tér átláthatóbbá teszi a belsejét. A Twin Cooling Plusnak köszönhetően a hűtő és a fagyasztó hűtése külön történik, az új jegesedésmentes technológia pedig egyenletes hűtést biztosít, így nincs szükség a készülék leolvasztására.

Gyártó
Samsung
Típus
side by side (amerikai típusú)
Energiaosztály
A++
Hűtő űrtartalom
376 l
Fagyasztó űrtartalom
179 l
Energiafogyasztás
355 kwh/év

Az olcsó.hu SAMSUNG RH56J69187F/EF Kombinált hűtőszekrény árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SAMSUNG RH56J69187F/EF Kombinált hűtőszekrény vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.