SAMSUNG RB37J5345WW/EF Kombinált hűtőszekrény


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az RB37J5345WW/EF Kombinált hűtőszekrény segítségével maximálisan kihasználhatod ételeiddel a 367 literes tárolási kapacitást. Hűtője 269 literes, 3 üvegpolccal rendelkezik, kettő ezek Teljes leírás >

Termékleírás

Az RB37J5345WW/EF Kombinált hűtőszekrény segítségével maximálisan kihasználhatod ételeiddel a 367 literes tárolási kapacitást. Hűtője 269 literes, 3 üvegpolccal rendelkezik, kettő ezek közül állítható. Fresh Zone technológia gondoskodik a zöldségek és gyümölcsök frissen tartásáról. Az ajtón további 6 rekesz található, valamint palack- és tojástartó. A hűtési technológiának köszönhetően a készülék minden sarkában megtartja ugyanazt a hőmérsékletet. A No Frost funkció kényelmes megoldás a jegesedésre, valamint a 98 literes fagyasztó automatikusan leolvasztja magát időnként, ezzel is spórolva az energián.

Gyártó
Samsung
Típus
alulfagyasztós
Hűtő űrtartalom
269 l
Fagyasztó űrtartalom
98 l

Az olcsó.hu SAMSUNG RB37J5345WW/EF Kombinált hűtőszekrény árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SAMSUNG RB37J5345WW/EF Kombinált hűtőszekrény vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.