LIEBHERR ICU 3314 Beépíthető kombinált hűtő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Liebherr ICU 3314 beépíthető kombinált hűtő 281 literes kapacitással rendelkezik. A Smart Frost technológia minimalizálja a jegesedést a fagyasztóban, a Super Frost funkció pedig lehetőv Teljes leírás >

Termékleírás

A Liebherr ICU 3314 beépíthető kombinált hűtő 281 literes kapacitással rendelkezik. A Smart Frost technológia minimalizálja a jegesedést a fagyasztóban, a Super Frost funkció pedig lehetővé teszi az élelmiszerek minél gyorsabb fagyasztását. A hűtőszekrény vezérlése elektronikus gombokkal, illetve digitális hőmérséklet kijelzővel történik, amely különböző beállításokkal teszi személyre szabhatóvá a hűtő működését.

Gyártó
Liebherr
Típus
alulfagyasztós
Hűtő űrtartalom
281 l

Az olcsó.hu LIEBHERR ICU 3314 Beépíthető kombinált hűtő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LIEBHERR ICU 3314 Beépíthető kombinált hűtő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.